Ejstrupholm Flyveplads, Café Flyverskjul

Som passioneret faldskærmsudspringer og tidligere indehaver af et faldskærmscenter i Danmark, så Rasmus Fynshave en ideel mulighed for, at føre sine drømme videre, på sin egen flyveplads.

I sommeren 2018 åbnede muligheden sig, da Ejstrupholm Flyveplads blev sat til salg. Rasmus Fynshave og hans kone, Katrine Fynshave, så mulighederne og opkøbet af flyvepladsen i sensommeren 2018 blev dermed startskudet for en nye æra.

Med fart og action i blodet danner Ejstrupholm Flyveplads nu rammerne for en række forskellige virksomheder, heriblandt SkydiveX, Café Flyverskjul, Vildmarksrejser og entreprenørfirmaet RF-Holding ApS. Men mere byder det blotte øje, når man parkerer bilen på den nybelagte parkeringsplads og bevæger sig langs stien til de, nu, nye og kreative faciliteter.

Besøg den nye café på Ejstrupholm Flyveplads

Fra container til café

Rasmus Fynshave har altid været en kreativ sjæl med flair for håndværk og ikke mindst en evne til at se en café i en container.

Café Flyverskjul er beviset. En ellers kedelig, mørk og orange container, stråler nu i sin glans med indbygget bar- og café. Her skænkes kolde fadeøl og der langes appetitslukkere over disken til faldskærmsudspringere, tandemgæster og piloter, som danner deres vej til Ejstrupholm Flyveplads. Det er i sande et utroligt syn, når containerens orange vægge skinner rummet op.

Visionen om Café Flyverskjul byder dog på mere end blot at være en bar og café. Med tiden vil Café Flyverskjul byde velkommen til gæster i et restaurant miljø, hvor gourmet mad og vin er hovedmåltidet.

Men, det er faktisk ikke det eneste sted, hvor containere bryder de hvide vægge. Receptionen hos SkydiveX består ikke kun af én, men af to containere - hvor et blåt syn stråler ind i lokalet og hemmeligheden bag, er ikke nær så hemmelig længere. Med Rasmus' brug af containere formår han, at skabe et atmosfærisk og kreativt miljø, hvor linjer brydes og en varm velkomst gives.

En drøm går i opfyldelse

Rasmus og Katrine Fynshaves drøm om, at skabe de bedste og ideelle rammer for kunder og gæster er blevet en realitet.

Katrine og hendes glæde over flyvepladsen, vil dagligt være at finde på flyvepladsen. Her vil hun assistere medarbejderne i deres daglige virke og tage imod de nysgerrige sjæle og gæster, som kommer henholdsvis fra jorden eller parkeringspladsens rummelighed.

Rasmus vil derimod kaste sig selv ud af velfungerende flyvemaskiner og give kunderne hos SkydiveX en vanvittig, enestående oplevelse - nemlig tandemspring, hvor gæsten fastspændes til en erfaren instruktør. De tager springet sammen og drøner igennem luften med 200 km/t inden det brede vingefang fra faldskærmskærmen slippes løs over hovederne på dem. I sandhed en oplevelse, som man aldrig glemmer.

SkydiveX er fællesnævneren på Ejstrupholm Flyveplads, og pladsen er åbne for enhver - uanset om du skal springe faldskærm, spise en bid mad eller blot er nygserrig på, hvad der foregår. Velkommen til!