Den perfekte gave til ham eller hende

Find den perfekte gave til en du holder af
Er du også en af dem, som er på udkig efter den perfekte gave til din bedre halvdel, ven eller familiemedlem? Og hvad er den perfekte gave? Findes den?

Nogle foretrækker en trøje, imens andre er til de nye sneakers fra Nike. Hos SkydiveX kender vi vigtigheden i, at give en god gave, når du skal forkæle en du holder af.

Vi tror på at..
give en oplevelse i gave er den perfekte måde at skabe kvalitetstid på sammen med en person, der betyder meget for dig.

Oplevelser er mindeværdige, utrolige og de fleste glemmer man ikke så let. En oplevelse kan være med til at udvikle dig som person og give dig styrke til at gøre ting, du ikke tidligere havde troet! Giv et tandemspring.

Tandemspring gavekort

Et faldskærmsudspring er en fuldstændig vanvittig og unik oplevelse - og en af de oplevelser, som passer både til en 25-års fødselsdag, polterabend, konfirmation osv. Uanset anledning, så er et faldskærmsudspring den ultimative oplevelse med fart, spænding og ikke mindst action.

Giv et tandemspring som gavekort og lad dine kære springe ud fra en flyvemaskine og lad dem falde med 200 km/t inden faldskærmen udfolder sig ca. 1.500 meter over jorden. Det lyder måske surrealistisk og vanvittigt, men det er sjovt! Det smil din kære lander på jorden med, slår (næsten) bryllupsportrætterne, der hænger derhjemme. Det er et smil, man aldrig glemmer og lige så mindesværdig, som da man flyttede for sig selv første gang.

Faldskærmsudspring
Faldskærmsudspring

Hvordan giver du et tandemspring?

Det er nemt og fleksibelt! Vi tilbyder gavekort til et tandemspring fra kun 500 kr., som kan benyttes på alle ydelser hos os. Du vælger blot det beløb, som du ønsker at give! Men uanset hvilket beløb, du vælger, så får modtageren en gratis foto- og videopakke!

Vores tandemspring gavekort er gyldige helt op til 3 år fra udstedelsesdatoen, så der er rig mulighed for at komme ud og springe faldskærm!

Hos SkydiveX står vi klar til at give en uforglemmelig action oplevelse til ham eller hende, som du vil forære en helt særlig gave til. Og har du spørgsmål, er vi altid glade for at svare på dem!

Sådan gør du

Køb gavekortet

Udskriv gavekortet

Giv gavekortet