Den ultimative guide til et faldskærmsudspring

Skydive

Skydive hos SkydiveX. Oplev adrenalinsuset fra det frie fald med over 200 km/t, efterfulgt af 7-8 minutters svævetur i faldskærnen, helt ned til den sikre og rolige landing på jorden. Et faldskærmsudspring er både være det mest ekstreme - og måske en smule vanvittige -, men også en stille og rolig oplevelse på samme tid!

I dette indlæg vil vi fortælle dig om alt tænkelig information om et faldskærmsudspring - også kaldet skydiving -, i form af et tandemspring med en erfaren instruktør på ryggen.

Du vil her finde information om priser, praktiske informationer og gode tips til et udførelsen af et skydive.

Tandemspring - skydive sammen med en instruktør

Et tandemspring kræver kort forberedelse og kan klares af alle. Hos SkydiveX har vi ingen aldersbegrænsning. Dog skal du af sikkerhedsmæssige årsager veje mellem 30-130 kg. Efter en grundig instruktion og sikkerhedsgennemgang, er du allerede klar til at tage flyveturen op i rette høje med en erfaren instruktør. Fra flyvemaskinen vil du og din instruktør kunne tale sammen hele vejen. Han vil stille og roligt begynde at fastspænde jer sammen, når i er nået en given højde.

Du og din tandeminstruktør er spændt sammen og nu skal i til at tage springet. Mærk det vildeste sus fra det frie fald, indtil stilheden og udsigten tager over, når du hænger i faldskærmen som bliver udløst i ca. 1.500 meters højde.
Du skal bare nyde udsigten og din ekstraordinære oplevelse fuldt ud, imens din instruktør bringer jer sikkert ned til fast grund igen. Du er derfor blevet en oplevelse rigere - og en ting er sikkert, du bliver aldrig den samme igen!

Hvad er inkluderet i et tandemspring?

Book et faldskærmsudspring i dag

Er du sulten efter, at prøve et tandemspring, mærke suset i maven og opleve adrenalinen pumpe rundt i kroppen, mens du du er frit fald med 200 km/t?

Så kan du heldigvis straks booke dit første tandemspring lige her!

Det er ganske let. Du booker dig blot ind på en ledig dato og tid i kalenderen.

Du kan også vælge, at give et tandemspring som et gavekort til en du holder af! Køb et gavekort til et faldskærmsudspring her.

Faldskærmsudspring gavekort

Er du på udkig efter den ultimative gave, eller er du løbet tør for idéer? Måske har vedkommende allerede det meste? Hvorfor så ikke give en du af holder sit livs oplevelse - og måske endda dele oplevelsen sammen?

Du kan let købe et gavekort til et faldskærmsudspring her. Gavemodtageren kan herefter selv, i god ro og mag, gå ind og booke faldskærmsudspringet på et tidspunkt, der passer i kalenderen.

Du skal slet ikke bekymre dig om, hvor længe gavekortet gælder. Alle vores gavekort har en gyldighedsperiode på 3 år, så der er rigelig tid!

Faldskærmsudspring
Faldskærmsudspringer
Faldskærmsudspringer hos SkydiveX