Faciliteter

Vores faciliteter

Hos SkydiveX bliver du mødt af de ultimative rammer for en uforglemmelig og mindesværdig oplevelse. Vores faciliteter er nye, moderne og ikke mindst autentiske og bære præg af et miljø, hvor mangfoldighed, hygge og samvær er absolutte værdier. Vi er stolte af vores nye faciliteter, der lægger op til maksimal udfoldelse på både det kreative og kropslige plan.

Der er direkte adgang til SkydiveX fra stien. Vi henviser til parkering på vores nyopførte parkeringsplads, hvor der er plads til ca. 650 køretøjer.

Vi tilbyder en række faciliteter til fri afbenyttelse under dit besøg, uafhængig af om du er tandemgæst eller bare nysgerrig. Vi stiller også hjertens gerne vores faciliteter til rådighed, hvis du har brug for et sted til afholdelse af arrangementer. Læs mere om leje af vores faciliteter her.

Faldskærms certifikat
Faldskærmsudspring
Faldskærmsudspring

Café og bar

Vi tilbyder alle vores gæster muligheden for at slukke deres appetit og tørst i vores café og bar. Vores café er inspireret af flyverbranchen, hvor du får muligheden for at møde mange forskellige mennesker og personligheder. Café Flyverskjul er en atmosfærisk oplevelse, og vores menukort er lokalt inspireret. Du kan læse mere om Café Flyverskjul her.

Udendørs terrasse

Vi sætter pris på solrige timer og vindstille dage - og vores udendørs terrasse er ingen undtagelse i de sommerlige måneder. Med udsigt over Ejstrupholm Flyveplads og dalende tandemgæster fra himlen er du sikret en yderst speciel oplevelse, som ikke findes i de indre byer. Nyd atmosfæren og de livlige omgivelser med et par godter til ganen fra vores café.

Manifest

Du kender det fra hotelbranchen - du mødes af en reception og en hotelmedarbejder forinden check-in, og udlevering af nøgle til hotelværelset. Dette gør sig ligeledes gældende hos os. I vores manifest mødes du af en medarbejder, som byder dig hjertens velkommen, checker dig ind, og udleverer din foto- og videopakke efter springet.

Pakkeområde

Er du nysgerrig efter, hvordan en faldskærm pakkes sikkert? Vores dygtige pakkere er altid friske på at vise dig, hvordan de mange liner og stofstykker fordeles og pakkes nøjsomt for din sikkerhed. Fra vores café kan du iagtage, hvordan vores pakkere sørger for din sikkerhed - og har du spørgsmål til, hvordan et stykke snor og line kan være sikkert, så stil det endelig!

Udkigspost

Vi har et sandt udsynsmekka til alle aldre, beliggende ovenpå Café Flyverskjul. Hos SkydiveX kan du nyde din kop kaffe og appetitslukker fra vores udkigspost på taget. Her får du frit udsyn over hele Ejstrupholm Flyveplads og første række siddepladser til vores tandemgæsters grin og glæde. Tag et kig og nyd brisen fra vinden fra oven.

Handicapvenligt

SkydiveX er for alle. Med gode og sikrede adgangsforhold til handicaptoiletter, udendørs terrasse og ikke mindst, tandemspring, er alle sikret de bedste mulige forudsætninger for en livsforandrende oplevelse. Vi har sørget for, at alle, uanset handicap, kan anvende vores faciliteter til fulde. Vi tilbyder faciliteter i ét plan, hvor der er plads til såvel kørestole, barnevogne m.v.