Cafe Flyverskjul

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 17.00 - 20.00
Torsdag: 17.00 - 20.00
Fredag: 15.00 - 20.00
Lørdag: 12.00 - 20.00
Søndag: 12.00 - 20.00

Café og bar

Café Flyverskjul er en café og bar, og ikke mindst omdrejningspunkt hos SkydiveX. Her mødes alt fra vores erfarne springere, tandemspringere, lokale indbyggere m.v. til hyggelige stunder i et atmosfærisk og flyver-inspireret miljø.

Du er til enhver tid velkommen i vores café og bar, og bliver du lidt længere, så vil du opleve en festlig og farverig stemning i weekenderne - hvor faldskærmsudspringere, tandemgæster og lokale indbyggere, uddeler røverhistorier, veksler lykkelige øjeblikke og ikke mindst, skaber det vi er - nemlig et sted for alle.

Vi tilbyder

Café Flyverskjul tilbyder et velassorteret udvalg af mad og drikke til lave priser. Du kan nyde maden og din drikke indenfor i vores café og bar med udsigt over hele springpladsen, eller du kan få maden og drikkelsen serveret udenfor på vores solrige terrasse. Uanset hvor du vælger at sidde, så får du et frit udsyn til springaktiveterne på pladsen og de mange tandemgæster, som er i færd med deres livs oplevelse.

Vores menukort består af lokale råvarer fra blandt andet nærliggende gårde og indeholder mindst én appetitslukker til alle munde.

Gourmetrestaurant

Café Flyverskjul byder på mere end blot cafémad og drikkelse. På særlige aftener vil Jesper Sørensen, kendt fra TV-2 programmet 'Drengen i den gamle krop' stå for at forvandle caféen til en gourmetrestaurant med et helt særligt tema. På disse aftener vil Jesper, som har en særlig interesse og passion for madlavning, sørge for at fylde vores gæsters maver.

Restauranten har en pragfuld beliggenhed i de smukkeste naturomgivelser på Ejstrupholm Flyveplads. Udover beliggenheden er Jesper helt fantastisk til at give gæsterne en helt særlig gastronomisk oplevelse under besøget, og det er sådan en, du har i vente, når du booker et bord hos Flyverskjul. Restauranten har direkte udsigt over Ejstrupholm Flyveplads, og den kan i selv se, når i nyder en sublim menu inspireret af dagens tema.

Lej vores lokaler

Ønsker du at afholde et arrangement i vores lokaler? Med unikke rammer, kreative udtryk og ikke mindst de rette faciliteter, så kan vi tilbyde afvikling af fester, konfirmationer og fødselsdage, osv., for mere end hundrede mennesker.

Vi stiller vores faciliteter til rådighed, så du får et bekymringsfrit arrangement - og har du brug for en ekstra hånd, så står vi gerne til rådighed på datoen.

Du kan leje vores faciliteter hele året rundt med undtagelse af vores højsæson. Denne løber fra 1. juni - 15. august. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for leje af vores faciliteter.

Du finder vores kontrolrapport her.

Café Flyverskjul
Ejstrupholm Flyveplads
Faldskærmsudspring
Tandemspring
Funjumps hos SkydiveX
Jesper Sørensen