Cafe Flyverskjul

Åbningstider

Mandag: 17.00 - 20.00
Tirsdag: 17.00 - 20.00
Onsdag: 17.00 - 20.00
Torsdag: 17.00 - 20.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 20.00

Café og bar

Café Flyverskjul er en café og bar, og ikke mindst omdrejningspunkt hos SkydiveX. Her mødes alt fra vores erfarne springere, tandemspringere, lokale indbyggere m.v. til hyggelige stunder i et atmosfærisk og flyver-inspireret miljø.

Du er til enhver tid velkommen i vores café og bar, og bliver du lidt længere, så vil du opleve en festlig og farverig stemning i weekenderne - hvor faldskærmsudspringere, tandemgæster og lokale indbyggere, uddeler røverhistorier, veksler lykkelige øjeblikke og ikke mindst, skaber det vi er - nemlig et sted for alle.

Vi tilbyder

Café Flyverskjul tilbyder et velassorteret udvalg af mad og drikke til lave priser. Du kan nyde maden og din drikke indenfor i vores café og bar med udsigt over hele springpladsen, eller du kan få maden og drikkelsen serveret udenfor på vores solrige terrasse. Uanset hvor du vælger at sidde, så får du et frit udsyn til springaktiveterne på pladsen og de mange tandemgæster, som er i færd med deres livs oplevelse.

Vores menukort består af lokale råvarer fra blandt andet nærliggende gårde og indeholder mindst én appetitslukker til alle munde.

Take away med gratis levering

Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17.00 - 20.00.

Vi leverer alle ugens dage fra kl. 17.00 - 20.00. Når du bestiller take away kan du både vælge at få det leveret lige til døren af en af vores søde medarbejdere. Så har du rigeligt med tid til dagens eller aftenens andre gøremål.

Du kan også bestille din aftensmad og selv afhente den på vejen fra arbejde.

Vi tager imod Mobilepay, Dankort og selvfølgelig kontanter.

Lej vores lokaler

Ønsker du at afholde et arrangement i vores lokaler? Med unikke rammer, kreative udtryk og ikke mindst de rette faciliteter, så kan vi tilbyde afvikling af fester, konfirmationer og fødselsdage, osv., for mere end hundrede mennesker.

Vi stiller vores faciliteter til rådighed, så du får et bekymringsfrit arrangement - og har du brug for en ekstra hånd, så står vi gerne til rådighed på datoen.

Du kan leje vores faciliteter hele året rundt med undtagelse af vores højsæson. Denne løber fra 1. juni - 15. august. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for leje af vores faciliteter.

Du finder vores kontrolrapport her.

Café Flyverskjul
Ejstrupholm Flyveplads
Faldskærmsudspring
Tandemspring
Funjumps hos SkydiveX
Jesper Sørensen