Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for handel med SkydiveX

CVR: 41388137
Ikastvej 7
7361 Ejstrupholm
Danmark

Handelsbetingelser: gældende fra 01. april 2020. Vores handelsbetingelser opdateres løbende.

1. Priser

1.1. Alle priser er inklusive moms. Dog gælder der særlige regler ved levering af flytransport til faldskærmsklubber, hvorfor købssummen ikke er fuld momsbelagt. Hertil påregnes der således ikke fuld moms af ved en købsværdi på 2.295DKK.

1.2. Oplyste priser for faldskærmsudspring er gældende i op til 6 måneder efter bestilling.

1.3. Der påregnes kunde at betale mellemkommende prisstigning, såfremt faldskærmsudspringet foretages senere end 6 måneder fra bestilling.

2. Depositum og betaling

2.1. Det pålægges kunden at betale 500DKK i depositum ved booking af faldskærmsudspringet.

2.2. Der opkræves betaling for den fulde købssum forinden gennemførelse af faldskærmsudspringet - restbeløbet betales før springet senest på dagen. Er restbeløbet ikke betalt før springet, gennemføres springet ikke.

2.3. Opkrævede depositum på 500DKK er ikke-refunderbart.

2.4. Ved afbrud senest 7 dage før gennemførelse af faldskærmudspringet påkræves restbeløbet ikke betalt.

2.5. Sker afbrud senere end 7 dage før gennemførelse af faldskærmsudspringet, er kunden forpligtet til at betale restbeløbet.

2.6. Ved bestilling af gavekort samt print-selv materiale påkræves det fulde beløb betalt ved bestilling.

3. Levering

3.1. Bestilte varer, herunder gavekort og billetter, hvilke skal forsendes til modtager, afsendes indenfor 72 timer efter bestilling.

3.2. Kunden bestemmer leveringadressen ved bestilling af varer, herunder gavekort og billetter, hvilke skal forsendes.

3.3. Køb af varer, herunder gavekort og billetter, er gyldige i op til 3 år fra udstedelsesdato.

3.4. Varer, herunder gavekort og billetter kan kun anvendes til udstedte formål indenfor perioden 1. maj til 30. november.

3.5. Det pålægges SkydiveX muligheden for aflysning af faldskærmsaktivitet som følge af vejrforhold, hvilke under hensyntagen til sikkerheden ikke anses for forsvarligt.

3.6. Sker aflysning på grund af utilsigtede vejrforhold, pålægges det SkydiveX at tilbyde kunden mulighed for ombooking af faldskærmsudspringet.

3.7. Såfremt det ikke er muligt at ombooke faldskærmsudspringet ud fra ovenstående betingelser, pålægges det SkydiveX at omsætte betalt depositum samt eventuelt betalt restbeløb til et tilgodebevis.

4. Betalingsform

4.1. SkydiveX modtager følgende betalingsformer: dankort, ViSA dankort, Mastercard, MobilePay samt kontantbetaling.

4.2. Bankoverførelser kan ske til:
Reg. nr.: 9070
Konto nr.: 1631216990

5. Ansvar i forbindelse med faldskærmsaktivitet

5.1. Alt faldskærmsaktivitet foregår på eget ansvar.

5.2. SkydiveX hæfter ikke for skade eller anden fysisk og psykisk overbelastning, hvilke måtte overgå kunden ved udøvelse af faldskærmsudspring.

5.3. Kunden er forpligtet til forinden gennemførelse af faldskærmsudspring, at underskrive og erklære sig enig i, de risici, hvilke er forbundet med udøvelse af faldskærmsaktivitet, samt at udøvelsen af bestående aktivitet udelukkende foregår på kundens eget ansvar.

5.4. Den til enhver tids gældende erklæring kan downloades til gennemlæsning fra her.

6. Oplysninger

6.1. Det påkræves kunden ved bestilling af faldskærmsudspring af afgive følgende informationer: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, alder, vægt samt anden relevant information vedrørende eventuelle skavanker og/eller sygdomme.

6.2. Det påfalder SkydiveX retten til at kræve disse oplysninger under hensyntagen til kundens sikkerhed.

6.3. Ønsker kunden ikke at afgive, de oplysninger, hvilke er beskrevet i punkt 6.1, er SkydiveX berettiget til at nægte kunden at udøve faldskærmsaktivitet.

6.4. De oplysninger, hvilke afgives fra kunden ved bestilling af faldskærmsudspring hos SkydiveX, opbevares i op til 5 år fra bestillingsdato. Disse oplysninger opbevares ved brug af kodeord og er ikke krypteret.

6.5. Oplysninger, som beskrevet i punkt 6.1., videregives ikke til tredjepart, medmindre der fremsættes lovkrav på udlevering.

6.6. Kunden har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, er der registreret.

6.7. Kunden er berettiget til enhver tid, at få opbevarede oplysninger slettes. Det påkræves kunden at henvende sig til info@skydiveX.dk for sletning af oplysninger.

7. Fortrydelsesret

7.1. I henhold til gældende lovmæssige regler vedrørende forbrugerkøb over internettet, har kunden ret til at fortryde sit køb indenfor 14 dage.

7.2. Ved udøvelse af fortrydelsesret påkræves det kunden utvetydigt at meddele skriftligt SkydiveX herom eller pr. email.

7.3. Det indbetalte fulde beløb refunderes til kunde ved retmæssig udøvelse af fortrydelsesret.

7.4. Ved køb i fysisk butik er der ingen returret.

7.5. Der er ingen fortrydelsesret ved køb af gavekort.

8. Bestilling på net

8.1. Der er først indgået aftale mellem SkydiveX og kunde, når kunden har modtaget en ordrebekræftelse på sit køb.

8.2. Kunden har mulighed for at annullere sin ordre forinden modtagelse af en ordrebekræftelse.

8.3. Eventuelle rabatter kan ikke anvendes med tilbagevirkende kraft, med mindre kunden på købsdagen bliver opmærksom på en eventuel rabat.

8.4. Ønsker kunden at gøre brug af rabat med tilbagevirkende kraft, skal dette meddeles til SkydiveX skriftligt senest samme dag, som købet fandt sted.

9. Medlemsgebyr

9.1. I købssummen indgår et medlemsgebyr på 50 kr. til foreningen SkydiveX.

9.2. Køber er medlem af foreningen SkydiveX i 3 måneder fra dato for indløsning af henholdsvis gavekort og springaktivitet hos SkydiveX.

9.3. Køber er ikke forpligtet til at betale et medlemsgebyr, såfremt køber indenfor medlemsperioden køber endnu et tandemspring eller indløser et gavekort til springaktivitet hos SkydiveX.

9.4. Såfremt køber, inden for medlemsperiodens gyldighed, ønsker at købe et tandemspring eller indløse et gavekortet, fratrækkes 50 kr. fra købssummen ved indløsning eller på selve springdagen.

Kontakt os

For nærmere information vedrørende vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os.