Find os

SkydiveX er beliggende på Ejstrupholm Flyveplads. På landsstrækningen bliver du mødt af en stor velkomstportal - du er altid velkommen, uanset om du skal springe faldskærm eller blot er nysgerrig!

Ejstrupholm Flyveplads

Ikastvej 7, 7361 Ejstupholm

Ejstrupholm Flyveplads er den eneste officielle flyveplads i Ikast-Brande Kommune og danner rammerne for faldskærmsudspring hos SkydiveX. Med mere end 650 meter græsbeklædt landingsbane og nyopførte faciliteter, er forudsætningerne for faldskærmsudspring og enestående oplevelser ideelle. Her finder du en skøn energi og fredelige omgivelser, krydret med fart, spænding og action!

Hvis du kommer i bil er der gratis parkering og kun 2 minutters gang til SkydiveX. Alle vores faciliteter er handicapegnede. Vi tilbyder handicapvenlige parkeringspladser og stien fra parkeringspladsen til SkydiveX er egnet til kørestolsbrugere.

Er du flyvende?
På Ejstrupholm flyveplads tager vi imod kunder såvel fra oven og fra neden. Der pålægges en afgift på 100 kr. ved landing på Ejstrupholm Flyveplads, hvilken betales ved landing.

Har du spørgsmål til landing, optankning m.v., så kontakt os venligst på kontakt@ejstrupholmflyveplads.dk.

Yderligere detajler

Oplysninger

Faciliteter

Tjenester

Sprog

Lokation

SkydiveX befinder sig blot 19 minutters kørsel fra centrum af Herning. Er du fristet til at cykle fra Ejstrupholm, så tager turen kun 7 minutter, men uanset hvor i landet, du er fra, så er du altid velkommen - i hjertet på den jyske hede finder du nemlig en ny verden med faldskærmudspring og åbne landskaber, hvor du sikres den bedste mulige oplevelse!

Det er også muligt at tage offentlig transport direkte til Ejstrupholm, hvis du kommer langsvejfra. Find mere information her.