Vores historie

Med faldskærmsudspring og fart er i blodet var det naturligt at give glæden videre til andre eventyrslystne personligheder. Købet af Ejstrupholm Flyveplads i sensommeren 2019 var blot startskudet til idéen bag SkydiveX og et ellers markbelagt grundareal, huser nu nye faciliteter, parkeringsmuligheder og ikke mindst et personligt twist af faldskærmsverden - vi er i sande et enestående faldskærmscenter i Danmark!

Vores værdier er at...

det skal
være
hyggeligt!

det skal
være
uforglemmeligt!

der skal
være plads
til alle!

Oplevelser for livet

Vi er et professionelt faldskærmscenter og hos SkydiveX lever og ånder vi for skyhøje oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om at give oplevelser videre og lever efter at skabe et oplevelsesrig fundament for alle. Vi tror på, at et tandemspring kan give din hverdag et ekstra pift, der bliver husket og genlevet på ny hver gang, du tænker tilbage. Du vil kunne mærke en forhøjet energi - og puls - samt lyst til at give efter for endnu et så spændingsfyldt øjeblik i dit liv, længe efter!

Vi har derfor gjort det til vores mission at være top-bidragsyder til skyhøje oplevelser - med fart, action og ikke mindst glæde -, så vi kan give alle muligheden for at krydre tilværelsen og hoppe ud i deres drømme.

Vi ved, at det at tage springet kan være svært. Vi ved, at tankerne om, at hoppe frivilligt ud af velfungerende flyvemaskiner virker... jae - måske ikke ligefrem som det mest logiske. Men, vi ved, at når du først har taget springet, så længes du efter, at gøre det igen!

Rammerne for det perfekte tandemspring afhænger af mange faktorer, først og fremmest dig. Vores tandeminstruktører hæfter sig ved smilet på tandemspringerne - og det smil og den glæde, vi ser gang på gang, er netop grundlaget for, hvorfor vi gør, som vi gør!

Få mere information om faldskærmsudspring her.

Service med et smil

Mød vores folk

Vi står altid klar til at tage imod dig på vores faldskærmscenter!

Rasmus Fynshave

Daglig leder og tandeminstruktør
Vælg det job, som du inderst inde elsker, og så vil du aldrig skulle arbejde én eneste dag i hele dit liv!

Katrine Fynshave

Daglig leder
Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Søs Andresen

Salgs- og marketingansvarlig
De valg du tager i dag, former det liv du lever imorgen.

Philip Østerberg

Pilot
Ready for take off.

Jesper Sørensen

Vært
Jeg vil ikk sammelignes med nogen, for jeg er helt min egen + tusind tak.... til mig!

Alexandros Niagkos

Faldskærmspakker
I'm Greek. My body produces feta cheese.

René Poulsen

Serviceassistent
For manden der kun har en hammer, begynder alt at ligne et søm.