Skydiving i Danmark

Sådan kommer du igang med skydiving

Skydiving i Jylland

Prøv skydiving til kun 2.295 kr. inkl. gratis foto- og videopakke!

Prøv et faldskærmsudspring

Skydiving i Danmark

Skydiving i Danmark, oplev adrenalinsuset fra det frie fald med over 200 km/t, efterfulgt af ca. 7 minutters fantastisk flyvetur i faldskærmen ned til den sikre landing på jorden. Alle kan prøve skydiving. Vi har ingen aldersbegrænsning!

Skydiving er en fantastisk oplevelse og en stærkt vanedannende sport. Prøv skydiving i Danmark hos os, hvor du får Danmarks billigste tandemspring inkl. foto- og videopakke til kun 2.295 kr. Vi garanterer dig for, at det er en oplevelse, du aldrig glemmer!

Prøv til kun 2.295 kr. inkl. foto- og videopakke

Prøv skydiving i Jylland

Er du hooked? Og vil du gerne prøve skydiving? Hos SkydiveX får du en fuldbyrdet oplevelse, som ikke fås andre steder i Danmark til samme pris. Vi tilbyder nemlig faldskærmsudspring med foto og videopakke inkluderet i prisen til kun 2.295 kr. Du spare derfor ca. 700 kr.

Specialiserede instruktører

SkydiveX er et professionelt faldskærmscenter i Danmark, som specialisere sig i tandemspring. Vores instruktører har en særlig passion for skydiving og lever for, at dele deres passion videre til gæsterne. Det handler om dig og din oplevelse.

Giv et gavekort i gave

Er du på udkig efter den vildeste og fedeste gave til en du holder af? Giv et gavekort til skydiving. Gavekortet leveres med det samme og gavemodtageren kan selv booke sit faldskærmsudspring nemt og hurtigt. Vores priser på gavekort starter fra 500 kr., altid inkl. foto- og videopakke!

Faldskærmsudspring i Danmark

Kontakt os

SkydiveX.dk

Ikastvej 7
7361 Ejstrupholm
Danmark

Kontakt os via kontaktformularen

SPAR 20%!

BlaCk week

Spar 20% ved køb af gavekort til et tandemspring inkl. foto og videopakke!

Brug koden BLACKWEEK20

Rabatkoden gælder t.o.m. søndag d. 29/11-2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.